درحال پردازش

فیلترها حذف فیلترها
براساس قیمت
از تومان
تا تومان
فقط محصولات موجود
بر اساس برند
نام محصول
شرکت سازنده
گارانتی برحسب انتخاب
نوع کالا
توضیحات
جنس بدنه
وزن
منبع تغذیه
ابعاد
حداکثر ارتفاع سه پایه
طول پایه جمع شده
حداکثر وزن قابل تحمل
ظرفیت باطری
نوع میکروفون
پاسخ فرکانس
مرتب سازی براساس : جدیدترین پربازدیدترین ارزان ترین گرانترین پرطرفدار ترین پرفروش ترین پربحث ترین
فیلترها

 همه‌چیز درباره خرید میکروفون را اینجا بخوانید؛ از مشخصات فنی تا قیمت میکروفون

خرید میکروفون از آن دسته خریدهایی است که بدون داشتن دانش کافی یا تحقیق و بررسی‌های قبل از خرید، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. برای خرید میکروفون لازم است که با انواع میکروفون، نیازی که به دنبال آن درصدد خرید هستید، ویژگی‌های فنی مهم متناسب با کاربرد شما و بالاخره قیمت میکروفون آشنا باشید. در اینجا ابتدا مهم‌ترین معیارهایی را که برای خرید میکروفون باید در نظر داشته باشید، آورده‌ایم، به کاربردها و مشخصات و اصطلاحات فنی پرداخته‌ایم و سپس بررسی قیمت میکروفون را برایتان آسان‌تر کرده‌ایم. با کمک این راهنمای جامع می‌توانید در صفحه دسته‌بندی میکروفون‌های فروشگاه اینترنتی ریشه‌دار جست‌وجو کرده و محصولی را که متناسب با نیاز شماست پیدا کنید. 

مهم‌ترین معیارها برای خرید میکروفون

برای خرید میکروفون مناسب، معیارها و جزئیات مهمی باید در نظر گرفته شود. در اینجا به برخی از مهم‌ترین عوامل اشاره می‌کنیم:

با انواع مختلف میکروفون آشنا شوید

دو نوع اصلی از انواع میکروفون، دینامیک و خازنی (کاندنسر) هستند. میکروفون‌های دینامیک صداهای بلند را به‌خوبی به ثبت می‌رسانند و برای ضبط صداهای بم و سنگین مناسب هستند. از سوی دیگر، کاندنسرها حساس‌تر هستند و در ضبط صداهای زیر و جزئیات صدا عملکرد بهتری دارند.

  • باتوجه به کاربردتان، میکروفونی با الگوی قطبی متناسب بخرید

الگوی قطبی نشان‌دهنده این است که میکروفون در کدام جهت‌ها به صدا حساس است. الگوهای مختلف قطبی شامل: کاردیودئیدی یا یک‌جهتی، الگوی 8 یا دوجهتی، سوپرکاردیوئیدی و تمام‌جهتی (امنی دایرکشنال) و… هستند. 

هنگام خرید میکروفون باید با توجه به کاربرد خاصی که از آن انتظار دارید، الگوی قطبی را مد نظر قرار دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید. به عنوان مثال، اگر قصد ضبط پادکست دارید، احتمالاً یک میکروفون با الگوی قطبی کاردیوئید مناسب‌تر خواهد بود. اما اگر برای جلسات یا اجراها مثلا ضبط صدای گروهی از افراد دور یک میز، قصد خرید میکروفون را دارید، الگوی قطبی امنی‌دایرکشنال (همه‌جهته) برای شما مناسب‌تر است.

  • درباره پاسخ فرکانسی موردنیازتان تحقیق کنید 

پاسخ فرکانسی، محدوده فرکانس‌هایی است که یک میکروفون می‌تواند تشخیص دهد. ضبط صدای خواننده و سازهای موسیقی مختلف هریک نیاز به محدوده فرکانسی متفاوتی دارند. بررسی این موضوع می‌تواند کاملا به‌صورت تخصصی انجام شود اما به‌عنوان مثال خرید میکروفون برای گویندگی با پاسخ فرکانسی ۸۰ هرتز تا ۱۵ کیلوهرتز می‌تواند انتخاب خوبی باشد؛ در حالی‌که برای خرید میکروفون با هدف خوانندگی باید پاسخ فرکانسی ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز را در نظر داشته باشید

  • حساس و دقیق باشید و حساسیت میکروفون را از یاد نبرید

حساسیت میکروفون نشان‌دهنده قدرت آن در تشخیص و ضبط سیگنال‌های صدایی است. میکروفون‌هایی با حساسیت بالا به راحتی صداهای ضعیف‌تر را شناسایی می‌کنند. از لحاظ کاربردی به‌عنوان مثال میکروفون‌هایی با حساسیت کم (۷۰- دسی‌بل به پایین) برای موسیقی کلاسیک، میکروفون‌هایی با حساسیت متوسط (۷۰- تا ۶۰- دسی‌بل) برای ضبط‌های رسانه‌ای و استودیوی خانگی و میکروفون‌هایی با حساسیت بالا (۵۰- دسی‌بل به بالا) برای ضبط پادکست و ضبط استودیویی مناسب هستند.

  • از کابل‌ها و اتصالات میکروفون غافل نشوید 

میکروفون‌ها می‌توانند به وسیله کابل XLR، USB وانواع اتصالات بی‌سیم مثل بلوتوث یا وایفای به دستگاه ضبط متصل شوند. انتخاب اتصال مناسب بستگی به نیاز شما و البتته دستگاه‌هایی دارد که مورد استفاده شماست. به‌عنوان مثال اگر از رکوردر استفاده می‌کنید، باید هنگام خرید میکروفون به هماهنگی با اتصالات رکوردتان توجه کنید یا برای اتصال به موبایل، حتما بررسی کنید که میکروفون موردنظر شما قابلیت اتصال بی‌سیم داشته باشد.

  • درباره برند و قیمت میکروفون تصمیم‌گیری کنید 

توجه به برند و قیمت میکروفون نیز مهم است. برندهای معتبری مانند Shure, Audio-Technica, Rode, Sennheiser و AKG معمولاً محصولات با کیفیتی ارائه می‌دهند. ضمنا قیمت میکروفون دینامیک به‌طور کلی از میکروفون خازنی پایین‌تر است. توجه داشته باشید که بسته به کاربری، ممکن است نیاز به میکروفون‌های گران‌قیمت نداشته باشید و میکروفون‌های میان‌رده نیز کارایی خوبی برای شما داشته باشند.

انواع میکروفون

به طور کلی میکروفون‌ها را از نظر ساختار معمولا به دو دسته «خازنی» یا کاندنسر و «دینامیک» تقسیم می‌کنند. تفاوت این دو نوع میکروفون در فرایند تبدیل امواج صوتی به سیگنال‌های الکتریکی است. شاید به نظر بیاید برای یک خریدار اطلاع از این فرایند اهمیتی نداشته باشد اما درواقع به همین خاطر است که کاربردها و البته کاربران میکروفون خازنی و میکروفون دینامیک با هم تفاوت دارند. تاثیر این عامل بر استحکام و قیمت میکروفون هم مشهود است. برای خرید میکروفون مناسب لازم است بسیاری از این جزئیات را بدانید.

  • میکروفون‌ دینامیک: 

این نوع میکروفون‌ها ساده، مقاوم و ارزان‌ هستند. از میکروفون‌های دینامیکی معمولا برای برنامه‌های زنده و اجراهای موسیقی استفاده می‌کنند. برای پخش صدای بلند در مواقعی که نیاز به ثبت جزئیات صدا و صداهای پیرامون نیست، خرید میکروفون‌ دینامیکی انتخابی مناسب و مقرون به صرفه به حساب می‌آيد.

میکروفون‌های دینامیک نوعی میکروفون هستند که با استفاده از القای الکترومغناطیسی برای تبدیل امواج صوتی به سیگنال‌های الکتریکی کار می کنند. این میکروفون‌ها معمولاً به دلیل دوام، تطبیق‌پذیری و توانایی کنترل سطوح بالای فشار صوتی برای کاربردهای مختلف استفاده می‌شوند. چند ویژگی بارز میکروفون دینامیک عبارت است از:

استحکام

 میکروفون‌های دینامیک پیش از هرچیز به‌خاطر استحکام ساختارشان شناخته می‌شوند و در برابر برخورد، ضربه و شرایط محیطی مقاوم هستند. این میکروفون‌ها برای اجراهای زنده، رویدادهایی در فضای باز و سایر موقعیت‌هایی که مقاومت و استحکام میکروفون مهم است، مناسب هستند.

الگوی قطبی یک‌جهته (کاردیوئیدی)

اکثر میکروفون‌های دینامیک دارای یک الگوی یک جهته یا کاردیوئید هستند، به این معنی که در درجه اول صدا را از جلو ضبط کرده و صداهای اطراف و پشت میکروفون را تقریبا حذف می‌کنند. این عامل، منبع صدای مورد نظر را برای ضبط تفکیک کرده و به کاهش نویزهای پس‌زمینه کمک می‌کند.

حساسیت کمتر

در مقایسه با میکروفون‌های خازنی، میکروفون‌های دینامیک معمولاً دارای پاسخ فرکانسی بالا هستند. این ویژگی می‌تواند در کاهش و کنترل نویز و بازتاب صدا در اجرا و برنامه‌های خاص مفید باشد.

بدون نیاز به برق خارجی

میکروفون‌های دینامیک برای کار کردن به برق خارجی (فانتوم پاور) نیاز ندارند، زیرا سیگنال الکتریکی خود را از طریق حرکت در میدان مغناطیسی تولید می‌کنند. به همین دلیل در شرایطی که دسترسی به فانتوم پاور امکان‌پذیر نیست، میکروفون‌های دینامیک کارآمد هستند.

به‌طور کلی میکروفون‌های دینامیک در اجراهای زنده، استریم، پادکست، ضبط استودیویی و سخنرانی در فضاهای بزرگ استفاده می‌شوند. قیمت میکروفون دینامیک، انعطاف بیشتر برای کاربرد در فضاهای مختلف و آسیب‌پذیری کمتر ویژگی‌هایی هستند که بسیاری از مشتریان خرید میکروفون را به خود جذب می‌کنند. 

  • میکروفون‌های خازنی یا کاندنسر (Condenser):

از نظر پاسخ به صدا این نوع میکروفون‌ها حساس‌تر و دقیق‌تر هستند. با خرید میکروفن کاندنسر به راحتی می‌توانید جزئیات صدا را ضبط کنید و به همین خاطر کاربرد این میکروفون‌ها اغلب در ضبط‌های استودیویی و برای ثبت صداهای طبیعی و شفاف تعریف می‌شود. 

یک تفاوت مهم این نوع میکروفون با میکروفون‌های دینامیک این است که به منبع تغذیه خارجی مثل باتری یا فانتوم پاور نیاز دارند. این در حالی است که مدل‌های دینامیکی بدون نیاز به منبع تغذیه می‌توانند کار کنند. در مقابل، قیمت میکروفون خازنی یا کاندنسر بیشتر است و نگهداری از آن هم ملاحظات و حساسیت‌های بیشتری دارد.

میکروفون های خازنی که به‌عنوان میکروفون‌های کاندنسر نیز شناخته می شوند، برای تبدیل امواج صوتی به سیگنال‌های الکتریکی از ساختار الکترواستاتیک استفاده می‌کنند. این میکروفون‌ها به دلیل حساسیت، پاسخ فرکانسی گسترده و دقت در ضبط صدا، نزد اهالی موسیقی و صدابرداران بسیار محبوب هستند. مهم‌ترین ویژگی‌های میکروفون‌های خازنی شامل موارد زیر می‌شود:

حساسیت بالا و ثبت جزئیات صدا

 میکروفون‌های خازنی با حساسیت بالا به مشتریان معرفی می‌شوند که نتیجه آن ثبت جزییات در صدا است. گرچه کاربرد میکروفون‌های دینامیک هم به اندازه میکروفون‌های خازنی در ضبط‌های استودیویی و خوانندگی معمول است اما در موقعیت‌هایی که ثبت جزئیات صوتی دقیق در اجراها اهمیت دارد، وزنه خرید میکروفون خازنی سنگین‌تر است.

پاسخ فرکانسی گسترده

میکروفون‌های خازنی معمولا پاسخ فرکانسی وسیع‌تری را در مقایسه با میکروفون‌های دینامیک ارائه می‌دهند. با میکروفون خازنی می‌توان طیف وسیعی از فرکانس‌ها، از جمله صداهای با فرکانس بالا را با دقت ضبط کرد. نتیجه کار، شما را با صدایی دقیق‌تر و طبیعی‌تر مواجه می‌کند.

نیاز به فانتوم پاور

اکثر میکروفون‌های خازنی برای کار کردن به برق خارجی نیاز دارند که با نام فانتوم پاور در بازار شناخته می‌شود. فانتوم پاور معمولاً با بیش از ۴۸ ولت از طریق کابل میکروفون انرژی موردنیاز را تأمین می‌کند. 

تفاوت در دیافراگم

میکروفون‌های خازنی در اندازه‌های مختلف دیافراگم، از جمله مدل‌هایی با دیافراگم کوچک و دیافراگم بزرگ عرضه می‌شوند. کاندنسرهایی با دیافراگم کوچک برای سازهایی مانند گیتار آکوستیک و سنج مناسب هستند. در مقابل میکروفون‌هایی با دیافراگم بزرگ بیشتر برای گویندگی و خوانندگی و ضبط استودیویی مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ چرا که صدایی گرم‌تر و شفاف‌تر را ارائه می‌دهند.

میکروفون‌های خازنی هم به دلیل حساسیت و دقت استثنایی‌شان، معمولا در ضبط‌های استودیویی، استودیوهای پخش، اجرای پادکست، خوانندگی حرفه‌ای و ضبط و پخش صدای سازهای آکوستیک استفاده می‌شوند. بارزترین ویژگی میکروفون خازنی یا کاندنسر ارائه بازتولید دقیق و شفافی از صدا است که همین مورد از نظر حرفه‌ای فوق‌العاده اهمیت دارد.

به جز این دسته‌بندی کلی، از نظر ظاهر و نحوه کاربری هم انواع میکروفون‌ را می‌توان در گروه‌های متفاوتی جا داد. در مسیر تحقیق برای خرید میکروفون ممکن است این دسته‌بندی‌ها را نیز ببینید:  

  • میکروفون‌های نواری (Ribbon)؛ حساس و ظریف، مناسب برای ارکستر

میکروفون‌های نواری تا حدی شبیه به انواع میکروفون دینامیک هستند. تفاوت این دو نوع میکروفون که علت نامگذاری میکروفون‌های نواری را هم توجیه می‌کند، مربوط به بخش دیافراگم است؛ یک میکروفون نواری به جای دیافراگم دارای نوار باریکی است که برای تغییر ولتاژ به لرزش در می آید. همین ویژگی باعث خروجی صدای گرم‌تر و طبیعی‌‌تر می‌شود. خرید میکروفون نواری می‌تواند برای ضبط صدای برخی سازها مناسب باشد و معمولا دامنه کاربرد آن به ارکسترها و موسیقی استودیویی نیز می‌رسد. اما باید توجه داشت که نگهداری از این نوع میکروفون به علت ظرافت قطعات، سخت‌تر و حساس‌تر است و قیمت میکروفون نواری نیز برای هر کاربر‌ی‌ای به‌صرفه نیست.

  • میکروفون‌های رومیزی؛ میکروفون دوبله و اتاق جلسات حرفه‌ای

میکروفون رومیزی یک نوع میکروفون است که برای استفاده در محیط‌های رومیزی طراحی شده است. این نوع میکروفون‌ها معمولاً دارای پایه‌ی ثابت و قابل تنظیم هستند که روی میز قرار می‌گیرند. کاربرد این میکروفون‌ها در تماس‌های تلفنی، ویدئو کنفرانس، اتاق‌های جلسات و سمینار، پادکست و استودیوهای خانگی تعریف می‌شود. بیشتر میکروفون‌های رومیزی از نوع خازنی هستند و توانایی ضبط صداها با کیفیت بالا را دارند. الگوی قطبی این میکروفون‌ها کاردیوئیدی یا نیم‌کاردیوئیدی است تا به‌راحتی صدای گوینده پشت میز را تفکیک کنند و صداهای طرفین و پشت میکروفون را ناشنیده بگیرند. این میکروفون‌ها اغلب قادر به حذف نویز و صداهای محیط هستند. 

بسیاری از میکروفون‌های رومیزی دارای ویژگی‌هایی مانند قابلیت تنظیم حساسیت صدا، کنترل حجم صدا، خروجی هدفون و فیلترهای صدا هستند. به‌علاوه، برخی از مدل‌ها دارای اتصالات USB یا خروجی صدایی استاندارد مانند XLR هستند که به کاربر امکان اتصال آسان به دستگاه‌های مختلف را می‌دهد. به‌جز استفاده سازمانی در اتاق‌های کنفرانس، خرید میکروفون رومیزی برای کاربردهایی مثل دوبله هم از سوی استودیوهای بزرگ به علت طراحی متناسب و وزن سبک، با استقبال خوبی مواجه است.

  • میکروفون‌ شات‌گان یا تفنگی (Shotgun)؛ یک میکروفون سینمایی ایده‌آل

این نوع میکروفون‌ها بیشتر برای ضبط صدا در فیلم، تئاتر و تلویزیون استفاده می‌شوند. نام شات‌گان یا تفنگی به دلیل طراحی و شکل این نوع میکروفون‌ها که شبیه به تفنگ است، به آن‌ها داده شده است. میکروفون‌های تفنگی در زمینه جهت‌گیری دقیق صدا و کاهش صدای پس‌زمینه مناسب هستند.

الگوی قطبی میکروفون‌های شات‌گان به صورت استوانه‌ای یا لوله‌ای‌شکل است. با این الگو صداهای مستقیم از راه دور از محور میکروفون دریافت می‌شوند و دریافت صداهای اطراف به حداقل می‌رسد.

خرید میکروفون‌ شات‌گان بیشتر در صنعت فیلم‌برداری، تلویزیون، فضای باز، خبرنگاری و صدابرداری میدانی و…طرفدار دارد. این میکروفون‌ها به دلیل قدرت تشخیص صدا در فواصل طولانی و امکان کنترل صداهای محیطی و نویز، برای ضبط صداهای زنده در محیط‌های پر سر و صدا بسیار کاربردی هستند.

  • میکروفون‌های یقه‌ای (Lavalier)؛ میکروفون خبرنگاری جمع‌وجور

این نوع میکروفون معمولا به لباس وصل می‌شود و برای رسانه‌های تلویزیونی، مصاحبه‌ها و کاربردهای خبری مورد استفاده قرار می‌گیرد. حتما با ظاهر این میکروفون‌ها در برنامه‌های تلویزیونی آشنا هستید که چطور با یک گیره به لباس مجری یا مهمان برنامه متصل می‌شوند. یکی از ویژگی‌های این نوع میکروفون حذف نویزهای محیطی و همه صداهایی است که از فاصله‌ای دورتر به میکروفون می‌رسند. اگر قصد ضبط پادکست دارید و قیمت میکروفون یکی از معیارهای مهم شما برای خرید است، با کمی چشم‌پوشی می‌توان گفت خرید میکروفون یقه‌ای هم با توجه به قیمت مناسبش می‌تواند برای شما کارآمد باشد. 

  • میکروفون‌های بی‌سیم؛ از میکروفون خوانندگی تا ضبط گیتار الکتریک

این میکروفون‌ها از فرکانس‌های بی‌سیم برای انتقال صدا استفاده می‌کنند و مناسب برای اجراهای زنده، تئاتر و ضبط صدای خوانندگان یا گویندگانی است که در هنگام اجرا نیاز به حرکت دارند. قیمت میکروفون‌ بی‌سیم بسته به انواع مختلف آن متغیر است و کاربردهای آن هم بیشتر برای پخش صدا یا کارهای رسانه‌ای است. ممکن است میکروفون بی‌سیم از انواع دستی باشد که با یک گیرنده بی‌سیم به سیستم صوتی وصل می‌شود یا از انواع میکروفون یقه‌ای بی‌سیم باشد. همچنین هدست‌های بی‌سیم که در مراکز پشتیبانی یا اجرای برنامه زنده استفاده می‌شوند، دارای میکروفون بی‌سیم هستند. نوعی از این میکروفون‌ها هم اینسترومنتال هستند که روی سازهای موسیقی مثل گیتار الکتریک، ویولن یا بعضی سازهای بادی نصب می‌شوند. 

  • میکروفون استودیویی؛ برای ضبط در استودیوی حرفه‌ای

میکروفون‌های استودیویی می‌توانند از میان انواع میکروفون که قبلا به آنها اشاره شد، انتخاب شوند. اینکه در استودیو میکروفون را برای چه منظوری می‌خواهید، روی انتخاب و خرید میکروفون تاثیرگذار است. برای ضبط پادکست و گویندگی با کیفیت بالا، معمولا میکروفون‌های کاندنسر به عنوان گزینه‌های مناسب در نظر گرفته می‌شوند. علت این موضوع هم  قابلیت ضبط صدای دقیق، جزئیات بالا و پاسخ فرکانسی گسترده است. در این انتخاب باید روی معیارهایی مثل داشتن الگوی قطبی کاردیوئید، حساسیت و نویز، اتصالات و قیمت میکروفون تمرکز داشته باشید.

اما اگر  قصد ضبط کردن صدای ساز را در استودیو دارید، برای خرید میکروفون استودیویی کمی باید دقیق‌تر عمل کنید. هر ساز موسیقی ویژگی‌های صوتی مختلفی دارد و بعضی از میکروفون‌ها بهتر می‌توانند صدای سازهای خاصی را ضبط کنند. در انتخاب میکروفون برای ضبط یک ساز، چندین عامل را  از جمله رنج فرکانسی مناسب با هر ساز موسیقی، داشتن الگوی قطبی امنی دایرکشنال یا همه‌جهته، حساسیت متناسب با نوع ساز و جنس دیافراگم باید در نظر داشته باشید. برای خرید میکروفون با این منظور بهتر است حتما با یک متخصص مشورت کنید.

قیمت میکروفون

همان‌طور که تا اینجا متوجه شدید، قیمت میکروفون‌ها به طور کلی بسته به نوع، کیفیت و کاربرد مورد نظر شما متغیر است. در بازار، میکروفون‌هایی با قیمت‌های متفاوت وجود دارد که شامل محصولات ارزان قیمت، متوسط و حرفه‌ای می‌شوند. انواع میکروفون‌ ارزان قیمت، بیشتر برای استفاده‌های ساده و غیرحرفه‌ای مناسب هستند و کیفیت صدا و پیچیدگی ساختاری کمتری دارند. برای ضبط صداهایی با کیفیتی بالاتر از میکروفون گوشی یا لپ‌تاپ یا استفاده‌های تفریحی مثل خوانندگی و کارائوکه در دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی، یک میکروفون ارزان‌قیمت هم می‌تواند راهگشا باشد.

معمولا قیمت میکروفون با کیفیت آن رابطه مستقیم دارد چرا که اولا به برند سازنده و سپس به کیفیت قطعات مرتبط است. میکروفون‌هایی با قیمت متوسط، کیفیت بالاتری در ضبط صدا و اجرا دارند و عموما برای استفاده در استودیوها، ویدئوها، پادکست‌ها و استفاده حرفه‌ای قابل قبول هستند. 

اما اگر طرفدار پرچمدارها یا در جست‌وجوی گزینه‌های بی‌نقص باشید، میکروفون‌های حرفه‌ای از برندهای مطرح مثل سنهایزر، AKG، رود و… می‌توانند انتخاب شما باشند. قیمت میکروفون در این رده بالاست و می‌تواند تا چند ده میلیون تومان هزینه داشته باشد. البته این میکروفون‌ها برای ضبط استودیویی حرفه‌ای، صدابرداری زنده و نیازهای حرفه‌ای مشابه استفاده می‌شوند.

درصورتی که هنوز در اول راه پادکستری یا اجرا، نوازندگی و خوانندگی هستید، می‌توانید با در نظر گرفتن معیارهایی که پیش از این گفته شد، قیمت میکروفون را هم به‌عنوان یک معیار مهم در نظر بگیرید و با بودجه‌ای در بازه کمتر از یک میلیون تا سه میلیون تومان میکروفونی متناسب با نیاز خود بخرید. همچنین اگر به دنبال خرید میکروفون برای اتاق سمینار شرکت خود هستید، قیمت میکروفون رومیزی با توجه به کیفیت و انواع آن بازه‌های گسترده و مناسبی دارد و دست شما را در انتخاب باز می‌گذارد.

جمع‌بندی برای خرید میکروفون

در اینجا به شما توضیح دادیم که خرید میکروفون از چه معیارهایی پیروی می‌کند، چه اطلاعات پایه‌ای را باید پیش از خرید میکروفون بدانید، کاربرد مورد انتظار شما چه تاثیری در انتخابتان دارد و قیمت میکروفون تحت تاثیر چه عواملی بالا یا پایین است. با همه این اطلاعات، حالا وقت جست‌وجو در صفحه خرید میکروفون ریشه‌دار است. فروشگاه اینترنتی ریشه‌دار با هدف ایجاد یک تجربه خرید ایده‌آل، در رسته‌های کالایی متفاوت از کالاهای دیجیتال، پوشاک، دکوراسیون و مبلمان، مواد غذایی ارگانیک تا تجهیزات صدابرداری مانند میکروفون، تنوعی از مدل‌ها و برندهای مختلف را عرضه می‌کند تا خرید آنلاین را به گشت‌وگذاری لذت‌بخش و آگاهی‌بخش تبدیل کند.